Gratis Aanmelden

SM dating met mooie dame (50)

Flevewater (50)

safesex, hardhandig, orale sex, anale sex, sex speeltjes, travestie, bi, leer lak latex, poep sex, golden shower, rollenspel, electro, bondage, spanking, halsband, cbt

Maak contact met haar

  1. Naam: Flevewater
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 12/1/1971
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM dating met mooie dame Flevewater van 50
MissFransina (33)
★★★★☆
Na een tijdje door omstandigheden even niets aan mijn hobby BDSM gedaan te hebben ben ik weer helemaal terug in de scene. Een aantal trouwe slaven kwamen al gauw weer langs voor het spel en we genieten samen weer van SM. Nu heb ik toch ook nog ruimte voor een nieuwe slaaf. Mag met ervaring maar ook zonder ervaring is meer dan welkom. Ik vind het namelijk leuk om slaven op te leiden. Natuurlijk alles in overleg maar mijn specialiteiten zijn Spanking, Bondage, Forced bi, Golden showers, vernedering, Ball torture eigenlijk kan ik beter opnoemen wat ik niet doe en dat is bloed en kots of blijvend letsel.
Daten met mooie milf
Anoniempje1993 (29)
★★★★☆
Onderdanige slavin wil zich graag volledig laten domineren zonder enige taboes. Keelneuken, vuistneuken, onder pissen, aanlijnen, vernederen, spanking, bondage, naakt voor je het huis schoonmaken, anaal, tepelklemmen, etc. Graag 100% discreet ivm mijn werk als lerares op een basisschool!! (daarom ook geen woonplaats ingevuld) Graag 100% respect en vertrouwen, mannen die dit niet begrijpen, begrijpen ook dit rollenspel niet en zal ik dan ook nooit en te nimmer als Meester willen.
SM met geile studente
Sandraad (40)
★★★★★
Soms hoef je niet altijd maar de brave politieagente te zijn toch? Ik kan best open en snel zijn, maar jij zoekt toch zelf net als mij een heerlijk genot? Wat voor lekkere dingen ik in bed kan, kom je toch achter als we afspreken? Hou van wel van mannen die ook de macht wel willen overnemen van een heerlijke agente. Ik zou door jou misschien wel eens heerlijk gespankt willen worden... Zou jij het zien zitten om mijn geile gevoelens uit te laten komen bij je? Hoe diep wippen wil jij de eerste keer... Ik zo diep mogelijk. Liefs
Sexdate met geile amateur
SpankingBaby (37)
★★★★☆
Dol op een goede spanking. Zelfs mijn tieten mag je eens goed meppen als je dat geil maakt. Ik ben verder niet in voor echte SM onzin hoor, gewoon mijn tieten en kontje rood meppen en verder keigeile, harde sex
BDSM met wilde milf
FLEVOgirl (55)
★★★★★
safesex, hardhandig, orale sex, sex speeltjes, leer lak latex, golden shower, rollenspel, bondage, spanking, halsband, cbt
Sex met kinky dame
Rebecca88 (35)
★★★★★
Spanken moet flink gebeuren, bondage mag niet saai zijn, en verder laat ik het aan U over.
BDSM met kinky milf
Betje
★★★★★★★★★☆
Ok, het is niet de meest recente foto van me, maar ik ben niet veel veranderd. Ik upload deze om je te laten zien wat je krijgt wanneer je me komt helpen met wat zware klusjes..
Neuken met Betje
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Borsten betasten met Evelien
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Neuken met Clazina
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Pijpen met slikken met Celine
© 2024 bdsmvrouwen.nl