Gratis Aanmelden

Masochisme met wulpse studente (31)

smOnderdanig02 (31)

Laatst ben ik geveild op een illegale SM veiling, deze vind eens in de zoveel tijd plaats waar meerdere meesters samen komen om te wisselen van slaaf. Ik dacht dat ik bij een ervaren meester terecht was gekomen, maar niets is minder waar.. Het enige wat ik moet doen ik hem klaar pijpen en dan neukt hij mij als een haasje anaal. Ik denk niet dat hij precies begrijpt wat SM inhoud, na mijn mening hoort hij hier totaal niet in thuis. Dus heb ik het contact verbroken per direct! Wat ik wel zoek? Een hardhandige man welke mij elke dag spankt, vernederd, mij tot het uiterste drijft..

Maak contact met haar

  1. Naam: SmOnderdanig02
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 26/10/1990
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met wulpse studente smOnderdanig02 van 31
TikkeltjeDominant (25)
★★★★☆
Ik ben een tikkeltje dominant en vind het geweldig om jou op de meest lekkere manieren aan te pakken. Spanken, straffen, bondage en noem maar op. O ja ik heb heel wat speeltjes!
Neuken met geile studente
AstridStreng (43)
★★★★★
Ik ben een strenge meesteres en ik verwacht 100 procent toewijding, 24 7. Handboeien, zweepjes, totale overgave vastgeketend aan bed, spanking, face sitting, tepelklemmen en een halsband.
Neuken met kinky amateur
Ruperta (34)
★★★★★
Wat vind jij van mijn grote kont en wat ga je daar dan mee doen? Lekker spanken of zo? Ik ben eigenlijk wel heel blij met mijn kont. Als je ook een billenman bent dan hoor ik graag van je.
Daten met hete milf
SexyAllica (30)
★★★★★
Geen dag is de foute dag, voor een lekker potje sm. Kom bij mij voor spanking, bondage en wie weet als je braaf genoeg (of stout genoeg) bent, mag je mij ook eens onderwerpen!
Sex spelletjes met kinky studente
JanniekKinky (28)
★★★★★
Ik ben een geile kinky dame ik ben op zoek naar lustslaafjes die durven zich openstellen en te experimenteren met bdsm ik heb genoeg toys hoerige kleding lak leer latex voor jouw ook eventueel als je een fetishe slet wilt zijn ik doe zweepsessie pijpsesie anal play spanking toiletslaaf kaviaar en goldenshower witte party poppers sounds dildos voorbinddildos babyplay nursing juf meester rollenspellen.
Sado maso met open-minded studente
Dianasub (40)
★★★★☆
Doordat mijn partner niet van BDSM houd, ben ik hier gekomen om een meester te zoeken. Iemand die weet wat hij wil. Leeftijd is absoluut niet belangrijk, maar wel dat je hier ervaring mee heb. Mijn interesses gaan onder andere uit naar spanking, leer en blinddoek. Wellicht komt daar de komende tijd nog iets bij. Bij interesse graag een serieus bericht.
Sado maso met mooie amateur
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Neuken met Lijntje
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Neuken met Zwaantje
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Neuken met Beertje
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Neuken met Leona
© 2024 bdsmvrouwen.nl