Gratis Aanmelden

SM dating met geile vrouw (44)

MistressStrapon (44)

Ik heb tijdens een sessie alle tijd voor een slaafje om hem een goeie behandeling en afstraffing te geven, ik zoek een man die dat mee wilt maken, CBT, rollenspel en rubbberen onderbroeken zijn komen allemaal te pas tijdens mijn sessie, met als eind een afstraffing met een rubberen knots.

Maak contact met haar

  1. Naam: MistressStrapon
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 21/3/1979
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
SM dating met geile vrouw MistressStrapon van 44
LadyLoca (46)
★★★★★
Biseksueel. Heb momenteel een vrouwelijk slaafje in mijn bezit. Op zoek naar nog een mannetje om mijn collectie uit te breiden.
Neuken met kinky vrouw
Senait45 (43)
★★★★★
Ik weet heus wel dat ik niet moeders mooiste ben. Ik ben wel de liefste hoor, tenminste dat zegt iedereen altijd ;) Ik zoek een leuke, eerlijke man, die netjes is op zichzelf en niet aan de drank verslaafd is...
Sex met extreme amateur
GeileRomy1 (28)
★★★★★
Hoi ik ben Romy, ik ben nog helemaal nieuw op het SM gebied, Maar ik zou er graag kennis mee willen maken. Van mijzelf ben ik erg onderdanig, dus ik zou een goede slaaf kunnen zijn. Zou jij mij willen leren hoe het er in de SM wereld aan toe gaat?
Daten met hete studente
Slankemeid96 (27)
★★★★☆
Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Men zegt dat ik seks verslaafd ben. Ik wil dat zo niet noemen maar ik ben er wel dol op. Ik vind het heerlijk om mannen te teasen en te pleasen. Er zijn wel voorwaarden. Hygiene moet in acht genomen worden en safe spel.
Sado maso met kinky studente
SoftBabe (33)
★★★★★
Ik ben niet echt een slaafje maar ik vind het wel geil om gespankt en hard genomen te worden.
Sado maso met wilde milf
DominanteBitch (46)
★★★★☆
Ik ben een kinky geile meesteres met een heerlijk lijfje die het heerlijk vind om jou te domineren en te gebruiken voor mijn lusten in de wereld van soft sm, bsdm en voetenfetisch. Ik als jou meesteres en jij als mijn slaaf, waarbij ik je een halsband om doe en handboeien en lekker in je mond spuug en jij alles doorslikt en je straf met mijn zweepje. Op de grond en lekker mijn voetjes of laarzen in je mond nemen en ze te likken en zuigen.
Sado maso met geile vrouw
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Neuken met Alyssa
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Handjob met Kaatje
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Neuken met Anne-Marij
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Neuken met Dione
© 2024 bdsmvrouwen.nl