Gratis Aanmelden

SM dating met open-minded studente (26)

OnderdanigeLeah (26)

Net gedumpt door men ex vriendje waar ik een meester-slaaf relatie met had, nu op zoek naar iemand die opnieuw mijn meester wil zijn. Interesse ? Graag iemand met een harde aanpak

Maak contact met haar

  1. Naam: OnderdanigeLeah
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 7/1/1995
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
SM dating met open-minded studente OnderdanigeLeah van 26
MrsSlipje (38)
★★★★☆
Mrs Slipje hier zoekend naar een nieuwe lustslaaf. Waarom Mrs Slipje? Omdat jij uiteindelijk letterlijk ALLES gaat doen voor mijn gebruikte slipjes. Als jij geheel naar al mijn wensen hebt gedragen tijdens onze afspraak krijg jij mijn gedragen slipje van die dag als beloning mee naar huis. Ben je ongehoorzaam geweest? Dan prop ik mijn slipje in je mond en bewerk ik jou billen en ballen met een zweepje. Ik raad je dus aan om een slipjesverzameling te beginnen!
Sado maso met extreme milf
MssTamara (39)
★★★★★
Wil jij mijn slaaf worden? Ik ga je lekker domineren en ben dan vooral gek op het bewerken van jou met een voorbind dildo. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Laat maar wat van je horen! Je toekomstige meesteres
Sado maso met sexy amateur
RoughLea (33)
★★★★★
Ik ben een strenge Meesteres en zoek weer een nieuwe slaaf. Mijn vriend weet hier van af. Hij heeft mij ook geholpen om de zolder in te richten. Het is de eerste man geweest die door mij onder handen is genomen. En soms vraagt hij nog wel eens om een sessie, maar dat gebeurt helaas niet vaak meer. Denk je dat je niks te gek is, dan zit je bij mij goed. We maken wel goede afspraken over hoe alles verloopt.
SM dating met lekkere milf
Malou96 (25)
★★★★★
Malou hier, ik ben een geile hete meid! Vaak zijn de mannen er verslaafd aan, dit keer zijn de rollen omgedraaid. Lekker neuken en als voorproefje wat orale seks om dan de stemming een beetje op te bouwen. Heerlijk!
Sex spelletjes met mooie studente
DominaInWording (25)
★★★★☆
Ik heb een behoorlijk dominant karakter en dat wil ik nu ook weleens in de slaapkamer tot uiting laten komen. Ik zoek daarom het liefst een onervaren slaaf om mee te trainen.
Sex spelletjes met sexy studente
Sabbie70 (53)
★★★★☆
Lieve maar toch strenge meesteres met niveau en klasse zoekt een slaaf voor soft sm. Ik eis dat mijn slaaf mijn lichaam vereerd. De slaaf zorgt er voor dat ik krijg wat ik wil. Uiteraard volgt een beloning bij goed gehoorzamen.
Neuken met mooie dame
Karlijn
★★★★★★★★★★
Het plafond van mijn badkamer zit vol bruine vlekken. Kun jij dat voor me overschilderen in wit? Dan wacht ik op jou in de badkuip... Gaan we samen lekker genieten van elkaar.
Samen in bad gaan met Karlijn
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Neuken met Saar
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Neuken met Tannetje
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een probleem, mijn wasmachine kan het water niet meer kwijt. Ik heb geen geld voor een professional, maar misschien is hier een handige man die mij zou willen helpen?
Borsten betasten met Zwaantje
© 2024 bdsmvrouwen.nl