Gratis Aanmelden

SM dating met kinky studente (28)

StrengKreng (28)

Gewoon het uitvoeren wat IK je beveel te doen. Ik ben degene die bepaald wat er gaat gebeuren en jij, slaaf, gaat netjes alles uitvoeren! Doe je braaf wat ik je vraag, dan zal ik je belonen en zo niet.... straf ik met harde hand.

Maak contact met haar

  1. Naam: StrengKreng
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Oost-Souburg
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 24/3/1995
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
SM dating met kinky studente StrengKreng van 28
CarlineSlavin (31)
★★★★★
Mijn ex man hield er gewoon nog een aantal jongere slaafjes op na. Ben erachter gekomen doordat ik speeltjes vond die niet van mij waren. Heb hem het huis uitgezet.
Sex spelletjes met lekkere studente
Billenkletser (26)
★★★★★
Verslaafd aan billen met rode striemen, billen met mijn handafdruk erop, billen die netjes voor me opengehouden worden terwijl ik met mijn voorbind dichterbij kom.
Sado maso met mooie studente
LadyLoca (46)
★★★★★
Biseksueel. Heb momenteel een vrouwelijk slaafje in mijn bezit. Op zoek naar nog een mannetje om mijn collectie uit te breiden.
Neuken met kinky vrouw
HardcoreXtreme (36)
★★★★★
Ik ben een next level slaaf.. De meeste mensen walgen van de dingen die ik onderga.. Mijn Meester was erg streng en zeer vulgair! Hij liet mij dagen vastgeketend in zijn kelder liggen.. Hij wilde weten wanneer ik mijn menstruatie kreeg zodat hij het bloed uit mij zag lopen en mij daarop met de zweep vol op mijn kut sloeg waardoor het bloed alle kanten op spatte.. Hij smeerde er mijn borsten ook mee in.. Ik heb afgezien, het was heftig.. Nu is hij verhuist en zoek ik een andere vulgaire Meester welke misschien nog wel erger is dan de vorige..
Daten met sexy milf
Anais96 (25)
★★★★★
Ik ben niet echt bekend in dit wereldje, maar ben echt verslaafd aan sex, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik sta voor veel open. Behalve poepsex en intiem zonder condoom, voor de rest is zowat alles bespreekbaar. Tongzoenen, SM, spanking, slikken, spuiten over mijn lichaam gezicht mond. Anaal, rimmen, vingeren, beffen, trio, plassex...
BDSM met extreme studente
Sabbie70 (53)
★★★★☆
Lieve maar toch strenge meesteres met niveau en klasse zoekt een slaaf voor soft sm. Ik eis dat mijn slaaf mijn lichaam vereerd. De slaaf zorgt er voor dat ik krijg wat ik wil. Uiteraard volgt een beloning bij goed gehoorzamen.
Neuken met mooie dame
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Handjob met Kaatje
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Neuken met anaal met Gioia
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Handjob met Dinte
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Neuken met Marije
© 2024 bdsmvrouwen.nl