Gratis Aanmelden

SM dating met lekkere oma (58)

StellaSingle (58)

Ik ben nog Maagd voor wat betreft SM of BDSM maar zou zo heel erg graag iemand vinden die me daarin wil begeleiden en me wil leren een goede onderdanige slaaf te worden?

Maak contact met haar

  1. Naam: StellaSingle
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 20/1/1963
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM dating met lekkere oma StellaSingle van 58
ScreamItOut (24)
★★★★☆
Op SM gebied ben ik nog een beginneling, ik heb enkel ervaring met bondage en wurgseks. Daarom ben ik opzoek naar een ervaren Meester, die mij wilt leren om een goede slaaf te zijn. Graag alleen serieuze Meesters, die bereid zijn om mij te leren om een goede slaaf te zijn.
Sado maso met kinky tiener
OefenMeesteres (24)
★★★★☆
Laat mijn outfit je niet in de war brengen want ik ben een meid met dominante gevoelens. Het lijkt me heerlijk om de volledige macht te hebben en je letterlijk voor mij te laten kruipen. Ik zoek een slaafje met wie ik ervaring kan gaan opdoen.
Sado maso met extreme tiener
ZoektOnderdaantje (30)
★★★★☆
Ja ik zoek een slaafje, niet dat ik perse een sm meesteres ben maar ik hou ervan om geile opdrachtjes te geven aan een onderdanige man. Ik zie je graag op je knieën terwijl je tong over mijn klitje heen gaat. Ik geef je straf als je niet luistert, maar wel een lekkere. Hint: ik ben goed met mijn tong...
Sado maso met hete studente
SmMeesteresje856 (25)
★★★★☆
In een paar woorden uitgedrukt : Lekker, geil, durf, sexy en stout. Ik hou van orale seks en lekker van achteren. Klinkt dat niet mooi? Een goede hygiëne is vooral belangrijk als ik aan je paal wil zuigen. Maar eerst ga ik jou onderhanden nemen als mijn lekkere slaaf en zal je moeten doen wat ik zeg of je kan geen enkele beloning krijgen hiervan!
Daten met open-minded studente
SecretMistress (28)
★★★★★
Ik ben niet op zoek naar een huisslaaf, die heb ik namelijk al. Al beseft hij zich dit zelf niet ha-ha. Hij wil niets met SM te maken hebben maar zonder dat hij het doorheeft doet hij toch precies wat ik wil. Alleen in bed kan ik me niet volledig op hem uitleven en daarom zoek ik hier een part-time slaaf die deze taak vol trots op zich neemt. Ik heb een verborgen lade met enkele attributen maar voor het grootste deel zal ik die niet nodig hebben om jou te overheersen.
SM met lekkere studente
Lolita40 (46)
★★★★★
Heb jij al eens een echte meesteres mee willen maken, dan is dit je kans. Mijn voorkeur gaat uit naar onervaren sub mannen, zodat ik je goed op kan leiden tot een echte slaaf. Heb alle attributen bij de hand, waaronder buttplug, zweep, ballgag e.d. Ik heb mijn eigen speelkamer dus je bent van harte welkom. Durf jij het aan?
Sex spelletjes met lekkere vrouw
Fieneke
★★★★★★★★★★
Heren... ik bied jullie mijn lichaam aan voor een avondje, maar dan moet ik wel een werkende elektra configuratie in mijn nieuwe keuken hebben. Wie kan mij daar bij helpen?
Neuken met anaal met Fieneke
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Blowjob met Jiske
Maagje
★★★★★★★★★☆
Hi schatje, ik heb wel een geil klusje voor je... Kom jij een uurtje bij mij stofzuigen, in je nakie? Dan zal ik je niet alleen helpen, maar ook heerlijk belonen voor je werk.. hmmm
Neuken met anaal met Maagje
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Neuken met Ritaje
© 2024 bdsmvrouwen.nl