Gratis Aanmelden

SM dating met mooie milf (38)

BondageSLETT (38)

Ben jij een meester die wel een bondage slet kan gebruiken ter uitbereiding van zijn slaafjes? Dan ben jij degene waar ik naar opzoek ben. Ik zal mij compleet aan je overleveren.

Maak contact met haar

  1. Naam: BondageSLETT
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 12/12/1983
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM dating met mooie milf BondageSLETT van 38
MistressStrapon (44)
★★★★☆
Ik heb tijdens een sessie alle tijd voor een slaafje om hem een goeie behandeling en afstraffing te geven, ik zoek een man die dat mee wilt maken, CBT, rollenspel en rubbberen onderbroeken zijn komen allemaal te pas tijdens mijn sessie, met als eind een afstraffing met een rubberen knots.
SM dating met geile vrouw
Ikdomineerjou! (32)
★★★★★
Ik ben beschikbaar om een slaaf meerdere malen in een weekend te ontvangen. Geen commerciele doeleinden.
Sado maso met sexy milf
LeadingRed (29)
★★★★☆
Dat dominante dat heeft er bij mij altijd al in gezeten! En naarmate ik ouder werd, hoe meer het de boventoon begon te voeren.. Gewoon seks maakte mij niet blij, naarmate ik ging experimenteren merkte ik dat ik meer van de harde hand was.. Een tijdje ben ik zelf slavin geweest van een groot meester, maar toen wij steeds meer begonnen te botsen en ik het idee dat dat mijn plek niet was ben ik daar uit gestapt.. Vrij kort daarna ben ik zelf slaven gaan houden, dit was precies mijn ding! Houd er van om een slaaf te drillen en hem helemaal naar mijn hand te zetten.. Luister je niet, dan zijn de harde gevolgen voor je zelf..
Daten met sexy studente
RegularGirl4545 (32)
★★★★★
Deze geile slaaf wilt graag een goede spanking krijgen op zijn tijd. Ik ben de laatste tijd erg ongehoorzaam geweest, en ik heb een meester nodig die mij eens goed onder handen kan nemen. Ik ben een ervaren slavin, dus ik zoek ook een ervaren Meester.
Sex met mooie milf
Debster93 (28)
★★★★★
Even een korte introductie van mij zelf. Succesvolle single sexy dame, tikkeltje sex verslaafd en dol op mannen met stevige maar soepele vingers die mij willen verwennen. Als je ook nog eens lekker kunt likken zou dat helemaal fantastisch zijn.
Sado maso met sexy studente
Zustertjesm (45)
★★★★★
Alleen voor een echte slaaf. Een Meesteres dienen is niet makkelijk. Als slaaf wordt je echt overal voor misbruikt en de Meesteres is niet snel tevreden over je. Je wordt gewoon behandeld als een voetveeg! Voor de echte slaven die nergens voor terugdeinzen, wil ik nog wel wat tijd vrij maken. Neem contact op voor meer informatie.
Sexdate met lekkere vrouw
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Neuken met Petertje
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Neuken met Stacy
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Neuken met Babet
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Blowjob met Arike
© 2024 bdsmvrouwen.nl