Gratis Aanmelden

SM dating met open-minded dame (52)

Grenada (52)

Ervaren Meesteres zoekt een slaaf. Ik ben erg dominant en heb bondage helemaal onder de knie. Ook met klemmen kan ik werken. Mijn fantasie is ruim en ik sta voor veel open. Duidelijke afspraken, hygiene en discretie zijn mijn kernwoorden.

Maak contact met haar

  1. Naam: Grenada
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: S-Molenaarsbuurt
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 9/6/1969
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
SM dating met open-minded dame Grenada van 52
HardcoreXtreme (36)
★★★★★
Ik ben een next level slaaf.. De meeste mensen walgen van de dingen die ik onderga.. Mijn Meester was erg streng en zeer vulgair! Hij liet mij dagen vastgeketend in zijn kelder liggen.. Hij wilde weten wanneer ik mijn menstruatie kreeg zodat hij het bloed uit mij zag lopen en mij daarop met de zweep vol op mijn kut sloeg waardoor het bloed alle kanten op spatte.. Hij smeerde er mijn borsten ook mee in.. Ik heb afgezien, het was heftig.. Nu is hij verhuist en zoek ik een andere vulgaire Meester welke misschien nog wel erger is dan de vorige..
Daten met sexy milf
Billenkletser (26)
★★★★★
Verslaafd aan billen met rode striemen, billen met mijn handafdruk erop, billen die netjes voor me opengehouden worden terwijl ik met mijn voorbind dichterbij kom.
Sado maso met mooie studente
SabineMeesteres (30)
★★★★☆
Ik ben een Meesteres, op zoek naar een braaf slaafje, die alles voor me over heeft. Ik ben streng maar ook rechtvaardig.
BDSM met hete studente
JacolineeX (34)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een slaaf of slavin die een ervaren Meesteres wil dienen. Heb je een fantasie op het gebied van BDSM?
Sexdate met mooie milf
PenisVerslaafde (42)
★★★★☆
Geen kinderen, wel een lat-vriend. Op zich bevalt me dat prima maar qua sex kom ik veel te kort op deze wijze. Een open relatie heb ik nu voorgesteld en mijn vriend wil dit ook wel een kans geven. Zelf wil ik het liefst dagelijks sex. Ik ben verslaafd aan stijve penissen en neem graag het initiatief. Eerst lekker strelen, masseren en pijpen en dan laat ik me met mijn natte kutje zo over jouw penis glijden. Omgekeerd, zijwaarts of met mijn voorkant naar jou toe zodat je met mijn kleine tieten kunt spelen... heerlijk vind ik dat.
Sado maso met sexy amateur
MeesteresCleo (31)
★★★★★
Zo zo lekker slaven sletje, dus jij vind het geil om te luisteren naar mij? Goed zo, maar ik waarschuw je ik hou niet van half werk. Dus je bent mijn slaafje of je bent het niet. Ik hou van vele dingen en natuurlijk hoor ik graag jouw kicks. Maar of je nou wil of niet, mijn kicks zijn belangrijker!!!!
SM met geile studente
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Neuken met anaal met Fleurtje
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Neuken met anaal met Pleuni
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Neuken met Jolijn
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Neuken met Mieneke
© 2024 bdsmvrouwen.nl