Gratis Aanmelden

Masochisme met open-minded studente (30)

MrsKimenDanielle (30)

Sletterige onderdanen opgelet! Wij zijn Kim en Danielle, een dominant geil bi stel die een slaaf zoeken. Onze vorige is met de staart tussen zijn kont vertrokken, hij kon het toch niet aan dat watje. Denk jij dat jij het wel aankunt? Wij nemen de uitdaging aan, kom maar op.

Maak contact met haar

  1. Naam: MrsKimenDanielle
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 16/02/1992
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met open-minded studente MrsKimenDanielle van 30
Gebruiksslet_Farah (24)
★★★★☆
Marokkaans en een gebruiksslet, die combinatie kom je niet vaak tegen. Ik ben een ervaren slaafje dat op zoek is naar geile mannen om plezier mee te hebben. Laat je me weten wat je van mijn fotos vind, als je me bericht? Bij oprechte interesse krijg je een reactie terug, aan nietszeggende berichten geef ik geen gehoor!
Sexdate met open-minded tiener
TanteTinnie (56)
★★★★★
Ik ben een getrouwde vrouw, maar ik ben dol op sm. Mijn man heeft daar juist helemaal niks mee. En wil er ook helemaal niets mee te maken hebben. Dus ik zoek nu een gehoorzaam slaafje, met toestemming van mijn man, die alles zou doen wat ik van hem verlang.
Sex met lekkere oma
LetMePunishYou (39)
★★★★★
Beginnende subs slaven kunnen bij mij terecht om de wereld van BDSM te leren kennen. Ik begeleid en train je graag en help je bij het ontdekken van je (echte) grenzen. Ook meer ervaren subs slaven kunnen mij terecht. Ik hanteer strikte regels en hier hou je je aan. Nee wordt niet getolereerd, je kunt alleen weigeren om mijn sub slaaf te zijn. Ik hou niet van lijstjes afwerken en richt sessies zo in hoe ik dat op dat moment wil rekening houdend met jouw wensen en je harde grenzen. Uiteindelijk heb je maar een doel en dat is mijn leven zo aangenaam mogelijk maken.
Daten met mooie amateur
HardcoreXtreme (36)
★★★★★
Ik ben een next level slaaf.. De meeste mensen walgen van de dingen die ik onderga.. Mijn Meester was erg streng en zeer vulgair! Hij liet mij dagen vastgeketend in zijn kelder liggen.. Hij wilde weten wanneer ik mijn menstruatie kreeg zodat hij het bloed uit mij zag lopen en mij daarop met de zweep vol op mijn kut sloeg waardoor het bloed alle kanten op spatte.. Hij smeerde er mijn borsten ook mee in.. Ik heb afgezien, het was heftig.. Nu is hij verhuist en zoek ik een andere vulgaire Meester welke misschien nog wel erger is dan de vorige..
Daten met sexy milf
StoutGeweest (21)
★★★★★
Mijn Meester heeft mij opgedragen een man te vinden die hem helpt mij te vernederen en hardhandig te neuken. Hoewel hij mij altijd al te arrogant vindt kijken voor een sexslaafje heb ik het dit keer te bont gemaakt door hem uit te lachen. Nu ga ik de gevolgen daarvan moeten ondervinden en daarvoor wil hij dus een extra man.
Hardcore met wulpse tiener
BarbieGirl19884079 (35)
★★★★☆
Ben jij al tijden op zoek naar een Strenge Meesteres ,die jou leven bepaald en jou tot haar slaaf maakt..?Ik ben Kimberley een Kinky Geile Meesteres met een heerlijk lijf die het heerlijk vindt om jou te domineren en te gebruiken voor mijn lusten in de wereld van de soft SM, BDSM en voeten fetisch.Ik als jou Meesteres en jij als Mijn slaaf , ben jij klaar om behandeld te worden?Waarbij ik je een halsband om doe en handboeien en lekker in je mond spuug en jij alles doorslikt en je straf met mijn zweepje. Op de grond en lekker mijn voetjes of laarzen in je mond nemen en ze te likken en zuigen.
SM dating met kinky milf
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Neuken met Annerieke
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Pijpen met slikken met Karlien
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Borsten betasten met Lieselot
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Neuken met Elisabeth
© 2024 bdsmvrouwen.nl