Gratis Aanmelden

Masochisme met hete studente (30)

SexyVera (30)

Dominante dame zoekt onderdanige slaaf die alle opdrachten uitvoert en straf ondergaat bij het niet goed uitvoeren

Maak contact met haar

  1. Naam: SexyVera
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 05/09/1991
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met hete studente SexyVera van 30
Teenie (25)
★★★★★
Wil nieuwe dingen uitproberen, ben gewillig maar kan ook wel eens kattig uit de hoek komen, dus slaafjes en meesters, meld je , ik heb het graag in men kont.
Neuken met geile studente
Sabbie70 (53)
★★★★☆
Lieve maar toch strenge meesteres met niveau en klasse zoekt een slaaf voor soft sm. Ik eis dat mijn slaaf mijn lichaam vereerd. De slaaf zorgt er voor dat ik krijg wat ik wil. Uiteraard volgt een beloning bij goed gehoorzamen.
Neuken met mooie dame
SubSpacen (32)
★★★★☆
Ik bevind me graag in totale subspace. Wel discreet want dit gaat buiten mijn vriend om. Het lijkt me heerlijk om onder je te liggen terwijl jij jouw hete urine over mij heen laat lopen. Ik wil jouw geile slaafje zijn en je op alle mogelijke manieren van dienst zijn.
Daten met mooie milf
Meesteres_Iza (30)
★★★★☆
Ik zoek een likslaaf!
Sexdate met wilde studente
NeukHolletje (52)
★★★★☆
Hallo daar, ik ben een getrouwde vrouw, en ik ben echt verslaafd aan anale seks, nu is het zo dat mijn partner niet van seks houd, nou ja hij houd van knuffelen en teder. Ik wil het wat ruiger, anaal is best wat extremer. Ik heb toestemming hoor, dus je hoeft niet stiekem te doen. Zoek jij een vast seks maatje?
Sex met mooie dame
MrsPetra (49)
★★★★☆
Al jaren ben ik een Domina en heb ik slaven voor het uitkiezen gehad. Momenteel heb ik weer ruimte voor nieuwe slaafjes dus als jij je geroepen voelt, meld je maar eens aan.
SM met geile dame
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Neuken met Dione
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Borsten betasten met Alexandra
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Neuken met Annebel
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Borsten betasten met Lieselot
© 2024 bdsmvrouwen.nl