Gratis Aanmelden

Masochisme met hete studente (30)

ZoektOnderdaantje (30)

Ja ik zoek een slaafje, niet dat ik perse een sm meesteres ben maar ik hou ervan om geile opdrachtjes te geven aan een onderdanige man. Ik zie je graag op je knieën terwijl je tong over mijn klitje heen gaat. Ik geef je straf als je niet luistert, maar wel een lekkere. Hint: ik ben goed met mijn tong...

Maak contact met haar

  1. Naam: ZoektOnderdaantje
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Jaarsveld
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 22/9/1991
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Masochisme met hete studente ZoektOnderdaantje van 30
MisbruikteSlet (30)
★★★★☆
Ik vind het geweldig om hardhandig misbruikt te worden. Ik raak er zo opgewonden van. Alles mag, niks is mij te gek. Ik wil goed vernederd en misbruikt worden door een ERVAREN Meester! Die weet hoe die een hoerige slaaf moet vernederen.
Neuken met open-minded studente
LeerMeesteres (55)
★★★★★
Ik ben een strenge Meesteres en zoek weer een nieuwe slaaf. Mijn man weet hier van af. Hij heeft mij ook geholpen om de zolder in te richten. Het is de eerste man geweest die door mij onder handen is genomen. En soms vraagt hij nog wel eens om een sessie, maar dat gebeurt helaas niet vaak meer. Denk je dat je niks te gek is, dan zit je bij mij goed. We maken wel goede afspraken over hoe alles verloopt.
Hardcore met kinky dame
StiekemeSpelletjes (30)
★★★★☆
Helemaal verslaafd aan spelletjes. Maar alleen spelen is natuurlijk ook niet dat. Mijn vriend speelt wel eens met me maar lang niet vaak genoeg naar mijn zin. Er zijn vast nog andere spelletjesliefhebbers die wel willen meespelen.
BDSM met open-minded studente
Gebruiksslet_Farah (24)
★★★★☆
Marokkaans en een gebruiksslet, die combinatie kom je niet vaak tegen. Ik ben een ervaren slaafje dat op zoek is naar geile mannen om plezier mee te hebben. Laat je me weten wat je van mijn fotos vind, als je me bericht? Bij oprechte interesse krijg je een reactie terug, aan nietszeggende berichten geef ik geen gehoor!
Sexdate met open-minded tiener
SecretMistress (28)
★★★★★
Ik ben niet op zoek naar een huisslaaf, die heb ik namelijk al. Al beseft hij zich dit zelf niet ha-ha. Hij wil niets met SM te maken hebben maar zonder dat hij het doorheeft doet hij toch precies wat ik wil. Alleen in bed kan ik me niet volledig op hem uitleven en daarom zoek ik hier een part-time slaaf die deze taak vol trots op zich neemt. Ik heb een verborgen lade met enkele attributen maar voor het grootste deel zal ik die niet nodig hebben om jou te overheersen.
SM met lekkere studente
LittleKaren (21)
★★★★☆
Ik ben klein maar fijn. Ik ben wel gehoorzaam en ik vind het geil om een sletje te zijn van iemand. Zeg maar dat ik een klein slaafje ben.
Daten met lekkere tiener
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Neuken met Beertje
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Neuken met Janneke
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Neuken met anaal met Gioia
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Neuken met Trienke
© 2024 bdsmvrouwen.nl