Gratis Aanmelden

Masochisme met wilde milf (33)

MeesteresDorith (33)

Of je al ervaring hebt of juist graag opgeleid wilt worden tot slaaf, dat maakt mij niet zoveel uit. Als je maar onderdanige gevoelens hebt en op zoek bent naar een strenge Meesteres.

Maak contact met haar

  1. Naam: MeesteresDorith
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 15/6/1989
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Masochisme met wilde milf MeesteresDorith van 33
Lolita40 (46)
★★★★★
Heb jij al eens een echte meesteres mee willen maken, dan is dit je kans. Mijn voorkeur gaat uit naar onervaren sub mannen, zodat ik je goed op kan leiden tot een echte slaaf. Heb alle attributen bij de hand, waaronder buttplug, zweep, ballgag e.d. Ik heb mijn eigen speelkamer dus je bent van harte welkom. Durf jij het aan?
Sex spelletjes met lekkere vrouw
SubMissy (33)
★★★★☆
Slaafse vrouw is op zoek naar een hardhandige meester. Heb ervaring met bondage, spanking, plasseks. Ik ben gehoorzaam, kinky en ik doe alles wat u van mij verwacht.
Hardcore met hete milf
DarkBethal (30)
★★★★★
Zoals jullie zien ben ik een slaafje voor extreem BDSM. Ik heb een relatie maar omdat mijn vriend mij niet kan behagen zit ik helemaal tot aan mijn tepels (zie foto) in het Slaven gebeuren. Maar hij keurt het wel goed dat ik een Meester vind die mij daarin kan behagen.
BDSM met wilde studente
viesmeisjezoeker (37)
★★★★★
Ik wil een vieze eigenaar. Hoewel er van mij verwacht wordt dat ik gestraft word elke keer dat ik mijn fout bega, hou ik niet van sadistische meesters. Ik wil dat iemand me strikt behandelt als een slaaf en toch zorgzaam genoeg is om me als een dame te behandelen.
Sado maso met open-minded milf
Dominientje (41)
★★★★★
Door de weeks heb ik een loodzware baan met heel veel verantwoordelijkheid. Daar verdien ik dan ook wel naar maar zo af en toe moet ik even lekker uit de ban kunnen springen en mijn ei kwijt kunnen. Ik heb dat gevonden in het domineren van sletjes! Meerdere inderdaad.. Ik zoek voor het weekend nog een slaafje dat tijd heeft om zich door mij te laten onderwerpen. Interesse?
Hardcore met extreme amateur
SmEsmee (28)
★★★★★
Liefde? Nee niets voor mij! Doe mij maar lekker sex en dan ook nog zo dat ik lekker dominant kan zijn. Mijn kutje word pas nat als jij mijn slaafje bent en als je doet wat ik zeg. Als ik zeg lik mijn kutje dan ga je dat doen. En doe je dat niet dan zal ik klemmen op je ballen zetten
SM met extreme studente
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Neuken met Mirre
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Neuken met anaal met Sylke
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Neuken met Roos
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Blowjob met Jiske
© 2024 bdsmvrouwen.nl