Gratis Aanmelden

Masochisme met open-minded milf (37)

viesmeisjezoeker (37)

Ik wil een vieze eigenaar. Hoewel er van mij verwacht wordt dat ik gestraft word elke keer dat ik mijn fout bega, hou ik niet van sadistische meesters. Ik wil dat iemand me strikt behandelt als een slaaf en toch zorgzaam genoeg is om me als een dame te behandelen.

Maak contact met haar

  1. Naam: Viesmeisjezoeker
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 1/4/1984
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met open-minded milf viesmeisjezoeker van 37
LeerMeesteres (55)
★★★★★
Ik ben een strenge Meesteres en zoek weer een nieuwe slaaf. Mijn man weet hier van af. Hij heeft mij ook geholpen om de zolder in te richten. Het is de eerste man geweest die door mij onder handen is genomen. En soms vraagt hij nog wel eens om een sessie, maar dat gebeurt helaas niet vaak meer. Denk je dat je niks te gek is, dan zit je bij mij goed. We maken wel goede afspraken over hoe alles verloopt.
Hardcore met kinky dame
MadamSanny (38)
★★★★★
Ik hou ervan om de baas te zijn, ik ben dominant en ik ben op zoek naar een nieuwe slaaf. Het is belangrijk dat deze slaaf wel doet wat ik zeg want mijn straffen zijn zeer streng en gaan zeer ver! Ik wens aangesproken te worden met meesteres en ik als jij dit leest en jij denkt dat je een goede slaaf bent dan wil ik dat je nu een bericht stuurt!
Neuken met lekkere milf
Eulitia (24)
★★★★★
Ik ben verslaafd aan mijn speeltjes maar heb er een beetje genoeg van om ze steeds maar alleen te moeten gebruiken. Wie komt me eens een handje helpen?
Sado maso met wilde tiener
WordtMijnSlaaf (49)
★★★★☆
Tijd voor een nieuwe slaaf, de vorige ging trouwen en durfde zijn huwelijk niet langer op het spel te zetten, het mietje!
Sexdate met wulpse dame
Madamme411 (50)
★★★★★
Mijn man is tevens altijd mijn slaaf geweest. Alleen het begint saai te worden en dat is voor mij de reden om mijn heil ergens anders te gaan zoeken. Wat ik van jou verwacht? Dat jij jezelf laat straffen en vernederen door mij, dat jij precies doet wat ik jou opdraag! Zo niet dan.........
SM dating met wulpse dame
FrederiqueSlaaf (51)
★★★★★
Ik wil je slaafje zijn, ik wil je dienen en alles voor je doen wat je zegt. Ik zal gestraft worden als ik je opdrachten niet uitvoer. Je mag alle speeltjes bij me gebruiken die je wil. Extreem is fijn voor mij.
BDSM met open-minded dame
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Neuken met anaal met Minou
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Samen in bad gaan met Mienke
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Neuken met Anne-Marij
Betje
★★★★★★★★★☆
Ok, het is niet de meest recente foto van me, maar ik ben niet veel veranderd. Ik upload deze om je te laten zien wat je krijgt wanneer je me komt helpen met wat zware klusjes..
Neuken met Betje
© 2024 bdsmvrouwen.nl