Gratis Aanmelden

Masochisme met lekkere dame (51)

RositaMrs (51)

Ik wil dat mannen naar mij luisteren, dat ze mijn voeten kussen en dat ik ze op hun billen sla als ze niet luisteren. Als ze echt gehoorzaam zijn dan mogen ze misschien wel aan mijn lichaam zitten. Wie wil mijn slaafje zijn.

Maak contact met haar

  1. Naam: RositaMrs
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 12/05/1970
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Masochisme met lekkere dame RositaMrs van 51
LetMePunishYou (39)
★★★★★
Beginnende subs slaven kunnen bij mij terecht om de wereld van BDSM te leren kennen. Ik begeleid en train je graag en help je bij het ontdekken van je (echte) grenzen. Ook meer ervaren subs slaven kunnen mij terecht. Ik hanteer strikte regels en hier hou je je aan. Nee wordt niet getolereerd, je kunt alleen weigeren om mijn sub slaaf te zijn. Ik hou niet van lijstjes afwerken en richt sessies zo in hoe ik dat op dat moment wil rekening houdend met jouw wensen en je harde grenzen. Uiteindelijk heb je maar een doel en dat is mijn leven zo aangenaam mogelijk maken.
Daten met mooie amateur
Maria87 (34)
★★★★★
Het moet goed klikken op de seksueel gebied, omdat ik erg onderdanig ben en dus graag een man heb die goed de leiding neemt. Graag zou ik ook de wereld van een master slaaf verhouding verkennen, maar ken het niet, dus zoek iemand die mij daar even wil rondleiden.
SM met hete milf
AlsSletjeGeboren (28)
★★★★★
Noem mij maar een sletje want wat ik het liefste doe is mij gewoon hard laten nemen door oudere mannen.Het spijt me. als je daarom minder over mij denkt dan mag dat. Hoe dan ook ik hoef het niet te weten en als je zo denkt, reageer dan ook niet!Waar ik hier naar opzoek ben.. Aangezien ik verslaafd ben aan seks en het liefst elke dag geneukt wordt ben ik op zoek naar leuke jongens en mannen die het wel zien zitten om snel contact met mij te hebben. Als je contact met mij zoekt betekent dat wel dat ik ook echt wil afspreken. Anders niet reageren. Dingen die ik doe? Ga er maar van uit dat ik vrijwel overal voor in ben en laat je verassen.
SM met extreme studente
StiekemeSpelletjes (30)
★★★★☆
Helemaal verslaafd aan spelletjes. Maar alleen spelen is natuurlijk ook niet dat. Mijn vriend speelt wel eens met me maar lang niet vaak genoeg naar mijn zin. Er zijn vast nog andere spelletjesliefhebbers die wel willen meespelen.
BDSM met open-minded studente
JanniekKinky (28)
★★★★★
Ik ben een geile kinky dame ik ben op zoek naar lustslaafjes die durven zich openstellen en te experimenteren met bdsm ik heb genoeg toys hoerige kleding lak leer latex voor jouw ook eventueel als je een fetishe slet wilt zijn ik doe zweepsessie pijpsesie anal play spanking toiletslaaf kaviaar en goldenshower witte party poppers sounds dildos voorbinddildos babyplay nursing juf meester rollenspellen.
Sado maso met open-minded studente
Lekkere-bollen (26)
★★★★☆
Mensen vinden het altijd raar wanneer ik het zeg maar ik ben verslaafd aan sex. Ik kan er niks aan doen maar als ik niet bezig ben met werk.Seks is dat het eerst waar ik aan denk. Ik zie het niet als een kwaal maar als een Gift
Neuken met wulpse studente
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Borsten betasten met Vayen
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Neuken met anaal met Lenthe
Fieneke
★★★★★★★★★★
Heren... ik bied jullie mijn lichaam aan voor een avondje, maar dan moet ik wel een werkende elektra configuratie in mijn nieuwe keuken hebben. Wie kan mij daar bij helpen?
Neuken met anaal met Fieneke
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Neuken met Roos
© 2024 bdsmvrouwen.nl