Gratis Aanmelden

SM met mooie studente (27)

Merlin69 (27)

Tot voor kort zat ik in een hele leuke relatie.. Eentje uit de boeken, aan seks geen te kort, veel liefde en romantiek.. Totdat wij besloten te gaan experimenteren met een trio. Gezien mijn toenmalige vriend er geen man bij wou en een vrouw voor mij niet uitmaakte werd het dat laatste.. Ik wist dat een vriendin van mij het wel zag zitten.. Dit met haar besproken en ze stemde meteen toe.. De bewuste avond brak aan en we hadden met zijn drieeen de geilste seks die je jezelf maar kunt voorstellen.. Vond het zo geil om mijn vriend haar te zien neuken voor mijn ogen.. Niet wetende wat dat allemaal teweeg zou brengen.. Weken later kwam in onverwachts eerder thuis uit mijn werk.

Maak contact met haar

  1. Naam: Merlin69
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 18/04/1994
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM met mooie studente Merlin69 van 27
OnderdanigeLeila (24)
★★★★☆
Ben echt super onderdanig eigenlijk, vind het heerlijk als je de baas over me speelt en misschien zelfs speeltjes gebruikt en me verteld dat ik jouw sletje ben..
Sexdate met kinky tiener
Benjousub (39)
★★★★★
Ik ben als sub zeer onderdanig en zal het genot van mijn Dom Meester ten alle tijden op de eerste plaats stellen.. Ben gehoorzaam..stout...ondeugend maar zal ten alle tijden respect tonen naar mijn Dom Meester. Ik hou van klasse, en zal dat ook ten alle tijden uitstralen.
Hardcore met kinky amateur
GeileSletSlaaf (36)
★★★★★
Ik ben een onderdanige sloerie en word graag heel hard aangepakt. Sexueel misbruik, vernedering, groepsverkrachting, deep throat tot ik geen lucht meer krijg. Ik sta voor heel veel open wanneer ik jou durf te vertrouwen.
BDSM met wulpse milf
Electrica (34)
★★★★☆
Als je er nog niet bekend mee bent wil ik je er graag kennis mee laten maken. Ik heb een ruime verzameling electro-speeltjes. Vibrators, handschoenen, simulators, klemmen, je kan het allemaal bij me vinden. Ik vind het heerlijk om op die manier aangepakt te worden. Ikzelf ben erg onderdanig en slaafs.
SM met open-minded milf
MistressBionda (47)
★★★★★
Dominante dame zoekt onderdanige slet voor lange weekenden vol genot voor mij..
SM dating met kinky vrouw
MadamFatique (37)
★★★★☆
MadamFatique, dat ben ik en jij, jij bent een onderdanige slet die mij moet verdienen..
Daten met hete milf
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Neuken met anaal met Meis
Fieneke
★★★★★★★★★★
Heren... ik bied jullie mijn lichaam aan voor een avondje, maar dan moet ik wel een werkende elektra configuratie in mijn nieuwe keuken hebben. Wie kan mij daar bij helpen?
Neuken met anaal met Fieneke
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Blowjob met Marijke
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Handjob met Dinte
© 2024 bdsmvrouwen.nl