Gratis Aanmelden

SM dating met wulpse amateur (43)

TotalControl (43)

Mijn priveleven en mijn leven als Meesteres houd ik strikt gescheiden. Mijn man is hiervan op de hoogte. Ik heb een eigen ruimte waar ik mijn subs ontmoet. In mijn rol als Meesteres heb ik de volledige controle. Zoals een ervaren sub weet draait BDSM zeker niet in de basis om sex. Ik zal ook altijd volledig gekleed zijn en gebruik mijn subs als marionetten. Af en toe zal ik jou apart nemen maar veelal ben jij met minimaal 1 andere sub samen. Ik bespeel jullie, controleer jullie, laat jullie alles doen wat ik wil.

Maak contact met haar

  1. Naam: TotalControl
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 09/09/1978
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
SM dating met wulpse amateur TotalControl van 43
Dominantje (31)
★★★★☆
Hoi mannen, laat ik gelijk maar even duidelijk zijn. Als jij dominant bent hoef je NIET te reageren! Ik ben namelijk echt geen onderdanig trutje, ik ben super dominant en ik verwacht van jou dat je geniet als ik de leiding neem in bed. SM vind ik ook wel heel leuk om te doen, als jij daar ook voor open staat heb je een heel groot pluspunt bij me.
Daten met extreme studente
Intisar (25)
★★★★☆
Ik principe kan ik mij voegen in iedere gewenste rol, en zou ik dus met jou graag wel wat rollenspelletjes die ik in mijn gedachten heb willen doorspelen. Of het nu dominant moet zijn of onderdanig, het is me allemaal op het lijf geschreven. Jij hebt dat toch ook altijd al een keer willen proberen? Het geijkte patient en verpleegster, waarbij ik geheel in stijl voor je neus verschijn in mijn sexy verpleegsters uniform?
Sex met open-minded studente
ReneeZktDominant (31)
★★★★★
Onderdanige vrouw in goede conditie. In voor veel en nieuwe dingen zijn altijd bespreekbaar. Als we weten wat we aan elkaar hebben en dat vertrouwen goed zit kunnen we ver gaan met elkaar.
SM dating met kinky studente
UseMePlease (29)
★★★★☆
Ik ben zeer onderdanig. Ik wil hier dan ook niet zeggen hoe ik het zou willen, want het zal gaan zoals jij het wil. En ik zal me volledig overgeven aan jou. Ik noem je graag meester als je dat wil.
Neuken met wulpse studente
HouVanSletten (30)
★★★★★
Wegens gebrek aan onderdanige slettebakken op deze manier op zoek naar een aanvulling voor mijn collectie. Plek voor meerdere sessies per week. Ook zijn beginnende sletjes van harte welkom. Ik lust jullie allemaal.
Sado maso met open-minded studente
StevigeAanpakGraag (47)
★★★★☆
Ik ben een heeeeeeele ondeugende meid, die op zoek is naar een ferme tik op haar kont. Ik heb gewoon wat sturing nodig en vind het heeeeeerlijk als ik gedomineerd word door een lekkere stevige kerel. Ik ben onderdanig en zal doen wat jij me opdraagt.
BDSM met hete vrouw
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Neuken met Clazina
Ellemijn
★★★★★★★★★★
Welke lieve man zou zo aardig willen zijn om mijn beide fietsbanden te komen plakken of vervangen? Beloning is na afloop bij mij op de bank ;)
Neuken met Ellemijn
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Borsten betasten met Romee
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
Blowjob met Bowien
© 2024 bdsmvrouwen.nl