Gratis Aanmelden

Daten met wulpse milf (36)

DomAndSub (36)

Zeer dominante dame en haar sub zoeken een mannelijke onderdaan om deel te nemen aan onze sessies.

Maak contact met haar

  1. Naam: DomAndSub
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 05/06/1985
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Daten met wulpse milf DomAndSub van 36
NietDoorsnee (55)
★★★★☆
Ik ben absoluut geen doorsnee vrouw. Mocht mijn profielfoto al tot uw verbeelding spreken dan moest je de rest maar eens ondervinden. Na een Meesteres ben ik nu zoekend naar een dominante man. Ik hou van fisting!
Sex met extreme dame
Welzininseks (42)
★★★★☆
Ik weet heel erg goed wat ik wil en dat is nooit echt anders geweest. Alleen nu zoek ik dus een man die mij even verteld wat hij wil, een iets dominantere man dus. Een seksmaatje zou ik wel lekker vinden.
Sado maso met open-minded amateur
EvaLatex (25)
★★★★☆
Latex maakt mij geil! Heerlijk om die gladde strakke stof helemaal om mijn lichaam te voelen. Het geeft me ook een beetje een dominant gevoel. Mij maakt het geil, als jij me graag zo ziet en me graag op deze manier wil neuken dan kunnen wij wel iets voor elkaar betekenen.
Sex met geile studente
GeefMeGeenKeus (26)
★★★★★
Mijn ex bleek dominant te zijn en ik kan hem daar alleen maar voor bedanken dat hij daarover niet direct begonnen is. Want door stapje voor stapje te ervaren ben ik er achter gekomen dat ik een hele goede sub ben en dat ik mijzelf helemaal thuis voel in de bdsm. Maar nu ik opnieuw vrijgezel ben zoek ik dus een vaste dominant met genoeg tijd voor mij. Ik hoop oprecht dat u lekker hardhandig zal zijn. Mij geen keuze zal geven en me tot het uiterste pusht.
Daten met kinky studente
Nelly (59)
★★★★★
Single dame op zoek naar een dominante man, ik kan ook wel eens dominant zijn hoor, maar we kunnen de rollen wel eens omdraaien, en zo kunnen we alles proberen waar we zin in hebben! Ik ben mantelverzorger en ben dus hier en daar wel eens erg druk, maar ik moet niet vergeten dat ik er zelf ook nog ben en zelf ook wel eens lekker mag genieten toch? Dus ik ga het roer omgooien, lekker aan mezelf denken en niets anders doen dan heerlijk genieten!
Neuken met kinky oma
PornKitty (26)
★★★★★
Groot fan van PornHub, zoals je aan mijn shirtje wel kunt zien. Voorheen had ik daar een eigen SM/BDSM profieltje waarop ik soms de geilste en heetste videos plaatste. Inmiddels doe ik daar niet meer aan en heb ik alles verwijderd. Toch wil ik dolgraag weer eens lijdend onderwerp zijn van een zeer kinky, zeer extreme dominante heer, dame of stel.
Daten met geile studente
Err:Conn